viernes, 25 de mayo de 2007

EL RACÓ DEL CUINER

RECEPTA DE FONDUE DE FORMATGE AMB PA DE PAGÈS
(Per a 8 persones)

Ingredients:

- 1 pa rodó de pagès sense tallar
- 300 grs. de formatge emmental
- 300 grs. de formatge “Flor d’Esgueva” o qualsevol formatge semi que tingui gust.
- 200 grs. de ceba
- pebre (un pessic)
- maionesa (250 o 300 grs. feta a mà o de pot).

Preparació:

Obrir el pa de pagès i treure’n la molla (reservar la tapa).
Triturar per separat tots els ingredients
Fer la maionesa
Barrejar-ho tot, ben barrejat, i posar-li un pessic de pebre (al gust).
Farcir el pa amb la pasta que hem fet i tapar-lo.
A continuació (MOLT IMPORTANT): embolicar el pa amb varies capes de paper d’alumini (mínim, 3) i posar-lo al forn a 180º. El forn l’haurem encès una estona abans perquè estigui ben calent. Deixar-lo a la reixeta del forn, al mig, aproximadament 1 hora.
Es treu del forn, es separa la tapa de pa, amb la qual es fan tires que es poden clavar dins la pasta i que serviran per sucar a la fondue.
Quan s’acabin les tires de pa, amb un bon ganivet es poden retallar trossos del pa recipient, que estaran molt bons i cruixents.


QUE VAGI DE GUST!!

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio